Koja je najbolja dijeta?

U svakoj dijeti mogli bi pronaći određene pluseve i minuse. Ono što funkcionira za jednu osobu ne mora funkcionirati za drugu osobu.

Potrebno je pronaći pristup koji radi za vas, bila to paleo prehrana ili vegetarijanska prehrana, low carb ili high carb, s neograničenim ili limitiranim budžetom.

Ljudsko tijelo sposobno je prilagoditi se velikom broju raznih načina prehrane, pa da odgovorimo na pitanje iz naslova, najbolja dijeta je ona koja:

  • Odgovara vašoj jedinstvenoj fiziologiji
  • Uključuje hranu u kojoj uživate tako da možete pratiti taj način konstantno i dugoročno
  • Je realistična iz pogleda vaše „životne logistike“ i financijski prihvatljiva

Možemo pronaći ljude koji su vitki, jaki, zdravi, s prehranom baziranom iz biljnog svijeta. Također možemo pronaći one s istim rezultatima s prehranom baziranoj na mesu. Može se pozitivno utjecati na zdravlje s organskom hranom, ali i s „običnom“ i dostupnom hranom. Možete izgubiti masne naslage na neograničenom budžetu, ali i na limitiranom.

Što nas dovodi do zaključka da je moguće doći do rezultata na različite načine. Potrebno je poznavati sebe, osnove i imati sistem da izvučete ono najbolje iz svake dijete tj. da pronađete ZAJEDNIČKE FAKTORE koji se pojavljuju kroz sve dijete koji su odgovorni za dobre rezultate.

 

This website or its third-party tools process personal data.
You may opt out by using the link Opt Out